Μενού


Τρόποι Αποστολής


Για την αποστολή των προϊόντων μας συνεργαζόμαστε με την Speedex Courier για αγορές απευθείας από εμάς καθώς και για τηλεφωνικές παραγγελίες και με την  ACS Courier για αγορές μέσω Skroutz.

Η χρέωση αποστολών είναι 6€ για αγορές έως 100€ και μέχρι βάρους 2kg, για κάθε επιπλέον κιλό κατόπιν συνεννόησης 2,20€/κιλό επιπλέον και δεν ισχύει η υπηρεσία της αντικαταβολής.

Κατ' εξαίρεση και σε ορισμένες περιπτώσεις και κατόπιν συνεννόησης με την Συλλεκτική Πένα η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον +2,50€ στο κόστος μεταφοράς.

Σε ότι αφορά την αντικαταβολή γίνεται έπειτα από συνεννόηση ανάλογα τον τρόπο μεταφοράς (πρακτορείο ή μεταφορική).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση με πρακτορείο πανελλαδικά Σας παραθέτουμε τον τιμοκατάλογο της Μεταφορικής / Πρακτορεία

ΤΙΜ/ΓΟΣ  ΕΣΩΤ. ΕΩΣ 2 ΚΙΛΑ ΜΕ ΦΠΑ 24%ΕΩΣ 2 ΚΙΛΑΕΠ. ΚΙΛΟ
ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ6,002,20
ΧΕΡΣΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ>7,502,40
ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ7,90
2,90
ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ9,90
2,10
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ) ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΟΝΟ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ
2,50
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ 2ΩΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ(ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ)2,50


Οι ανωτέρω χρεώσεις αντικαταβολής αφορούν όλους τους προορισμούς με επιπλέον τις χρεώσεις κόστους μεταφοράς και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

  • Για κάθε διευκρίνηση, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας πριν την παραγγελία σας.
  • Οι αποστολές και τα χρηματικά ποσά είναι αυτόματα ασφαλισμένα από την ACS COURIER Α.Ε.Ε.
  • Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες 10:00π.μ. - 18:00 μ.μ.

Η εταιρεία μας έχει ως πρωταρχικό μέλημα να τηρεί τους όρους και τις υποχρεώσεις της προς εσάς που θα μας επισκεφθείτε στο site, με σκοπό την ενημέρωση σας και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Για τα ελαττωματικά προϊόντα που φέρουν αστοχία υλικού η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά την εταιρία μας και την αντιπροσωπεία του προϊόντος. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και θέλουμε να σας παρέχουμε σιγουριά και ασφάλεια για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε όσον αφορά τα προσωπικά σας στοιχεία.

Η εταιρεία Συλλεκτική Πένα διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης τιμών και αφορά πάντα τις τιμές προϊόντων που είναι στο κατάστημά μας και στις αποθήκες των εργοστασίων

Σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η παράδοση του προϊόντος εξαιτίας καιρικών συνθηκών, αδυναμίας παράδοσης από το εργοστάσιο, απεργίες κλπ. δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς εγκαίρως έτσι ώστε να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε να προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας ή εκτέλεση της την επόμενη εργάσιμη ημέρα.