Μενού


Η εταιρεία

    Το βιβλιοχαρτοπωλείο «Συλλεκτική Πένα» ξεκίνησε από την Σοφία Πρωτόγερου και τον Ιωάννη Βλάσση και λειτουργεί συνεχώς από το 2015.


   Από την πρώτη στιγμή, η προσπάθειά μας στράφηκε στην ποιότητα, στην εξυπηρέτηση και στη μακροχρόνια προσωπική σχέση με τον πελάτη.


    Η «Συλλεκτική Πένα», δραστηριοποιείται στα είδη γραφείου, γραφική ύλη, χαρτικά, αναλώσιμα υπολογιστών, βιβλία πάσης φύσεως, εκδόσεις βιβλίων, εκδόσεις cd, εκτυπώσεις, είδη δώρων κ.λπ., προσεγγίζοντας τις ανάγκες όλων των πελατών, από τον πιο απαιτητικό μαθητή έως και την κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να καλύψει τις ανάγκες της, τόσο σε γραφική ύλη όσο και στην δημιουργία της εταιρικής της ταυτότητας (επιστολόχαρτα, ημερολόγια, φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες).


    Παράλληλα, η «Συλλεκτική Πένα» δίνει την δυνατότητα σε νέους, ανερχόμενους αλλά και παλιούς συγγραφείς να εκδώσουν το δικό τους βιβλίο, ποιοτικά και οικονομικά, χωρίς να μένει το έργο τους «καταχωνιασμένο» σε ένα συρτάρι. Πάντα βασιζόμενοι στις ανάγκες του κάθε συγγραφέα, αλλά και προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες της αγοράς του βιβλίου. Έτσι επιλέγουμε για εσάς τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο έκδοσης του δικού σας έργου ώστε να δημοσιοποιηθεί και να διακινηθεί στην εμπορική αγορά των βιβλιοπωλείων, εκθέσεων, e-shop κλπ.


    Επίσης, έχουμε την δυνατότητα παραγωγής cd ήχου, οποιασδήποτε μορφής, και υπηρεσίες όπως: ηχογραφήσεις, mastering, διαφημιστικά, ηχογράφηση ακουστικών βιβλίων κ.λπ., σε δικά μας στούντιο.
                            

  
     Η έδρα μας είναι στο Κορωπί στην οδό Αλαγιάννη 3. Στο κατάστημά μας εξυπηρετήστε για λιανική και χονδρική πώληση, καθώς και υπηρεσίες που παρέχει το τμήμα επιμέλειας με τις εκδόσεις και εκτυπώσεις βιβλίων, καρτών, φυλλαδίων, συνταγολογίων καθώς και μια ολοκληρωμένη επαγγελματική ταυτότητα εταιριών.
   

    Η δραστηριότητα μας όμως επεκτείνεται και πανελλαδικά. Εξυπηρετούμε ιδιώτες, εμπορικές και τεχνικές εταιρείες, λογιστικά και δικηγορικά γραφεία, πρεσβείες, ναυτιλιακές εταιρείες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, βιομηχανίες, διαφημιστικές εταιρείες, Δημόσια σχολεία, φροντιστήρια, εκπαιδευτικούς οργανισμούς κ.α.
   

    Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: www.syllpen.com έχετε τη δυνατότητα εκτός από τις αγορές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε άμεσα, με ασφάλεια, έγκυρα και έγκαιρα, να μένετε και ενημερωμένοι για τις νέες αφίξεις προϊόντων καθώς και τις προσφορές και τους διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται κάθε φορά.

    Η Σοφία και ο Γιάννης είναι όλο το χρόνο δίπλα σας, με χαρά να σας εξυπηρετήσουν με ασύγκριτες τιμές και υψηλή ποιότητα προϊόντων.


                                            Σας περιμένουμε και θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε!